Προσαρμογή προτιμήσεων συναίνεσης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας βοηθήσουμε να πλοηγηθείτε αποτελεσματικά και να εκτελέσετε ορισμένες λειτουργίες. Θα βρείτε λεπτομερείς πληροφορίες για όλα τα cookies σε κάθε κατηγορία συγκατάθεσης παρακάτω.

Τα cookies που κατηγοριοποιούνται ως "Απαραίτητα" αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας, καθώς είναι απαραίτητα για την ενεργοποίηση των βασικών λειτουργιών του ιστότοπου.... 

Πάντα Ενεργά

Τα απαραίτητα cookies απαιτούνται για να ενεργοποιηθούν οι βασικές λειτουργίες αυτού του ιστότοπου, όπως η παροχή ασφαλούς σύνδεσης ή η προσαρμογή των προτιμήσεων συγκατάθεσής σας. Αυτά τα cookies δεν αποθηκεύουν δεδομένα που μπορούν να αναγνωριστούν προσωπικά.

Δεν υπάρχουν cookies για εμφάνιση.

Τα λειτουργικά cookies βοηθούν στην εκτέλεση ορισμένων λειτουργιών, όπως ο διαμοιρασμός του περιεχομένου του ιστότοπου σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, η συλλογή σχολίων και άλλες λειτουργίες τρίτων.

Δεν υπάρχουν cookies για εμφάνιση.

Τα analytical cookies χρησιμοποιούνται για την κατανόηση του τρόπου με τον οποίο οι επισκέπτες αλληλεπιδρούν με τον ιστότοπο. Αυτά τα cookies βοηθούν στην παροχή πληροφοριών σχετικά με μετρήσεις όπως ο αριθμός των επισκεπτών, το ποσοστό αναπήδησης, η πηγή επισκεψιμότητας κ.λπ.

Δεν υπάρχουν cookies για εμφάνιση.

Τα cookies απόδοσης χρησιμοποιούνται για την κατανόηση και την ανάλυση των βασικών δεικτών επιδόσεων του ιστότοπου, τα οποία βοηθούν στην παροχή καλύτερης εμπειρίας χρήστη για τους επισκέπτες.

Δεν υπάρχουν cookies για εμφάνιση.

Τα cookies διαφημίσεων χρησιμοποιούνται για να παρέχονται στους επισκέπτες εξατομικευμένες διαφημίσεις με βάση τις σελίδες που επισκεφτήκατε προηγουμένως και για να αναλύεται η αποτελεσματικότητα των διαφημιστικών εκστρατειών.

Δεν υπάρχουν cookies για εμφάνιση.

Anastasios Vetsos

Anastasios Vetsos

Anastasios Vetsos is an Agronomist with an integrated master’s degree in “Food Science and Technology” from the School of Agriculture, of Aristotle University of Thessaloniki (AUTH). Currently, Anastasios is carrying out his second master’s degree in “Food Science and Nutrition” in the Department of Food Science and Technology of AUTH. His research interests include the extraction of bioactive components using green methods (e.g. ultrasound-assisted extraction) and the exploitation of the food industrial by-products towards the creation of novel food ingredients (e.g. colorants). Additionally, he is experienced in several analytical techniques (e.g., GC-FID, UV-Vis, HPLC-DAD, FT-IR), aiming at the extracts’ characterization. During his undergraduate studies, he engaged in the valorization of coffee by-products, and in parallel he was a member of an award-winning team in a National competition (2 Awards) in the frame of which, an innovative eco-friendly product, obeying the laws of the circular economy, was developed.

The Team

BSc Food Scientist, MSc Food Science, PhD
Dietitian/Nutritionist, MSc Food Science, PhD candidate
BSc Food Scientist, Msc student
Principal Investigator, Αssociate Professor of Food Chemistry and Analysis
Chemist, MSc, PhD, Research associate
BSc Food Scientist, MSc Food Science, PhD
Dietitian/Nutritionist, MSc Food Science, PhD candidate
BSc Food Scientist, Msc student
Principal Investigator, Αssociate Professor of Food Chemistry and Analysis
Chemist, MSc, PhD, Research associate
BSc Food Scientist, MSc Food Science, PhD